Cateva pagini interesante de FaceBook

Habar nu am de ce am pus la tags Chinezu, poate pentru ca nu am mai auzit nimic despre el, sau poate ca mi-a placut mie ultima stire venita din China. Ideea de baza este ca eu vreau sa vorbesc despre cateva pagini interesante de facebook, deschise de cativa colaboratori e4Ro. Prima si cea mai interesanta este La.multi.ani.eu – care a reusit sa stranga in cateva zile cateva mii de vizualizari. Cred eu ca se preteaza deja la reclama!

Desi pagina are doar 1478 de aprecieri, la impact s-a trecut de 10.000, mai exact acum sunt 10.778 de persoane car eau vazut continutul paginii de facebook cu pricina. La cum merg treburile azi pe reteaua de socializare, cand pagini cu seci de mii de fani nu fac acest scor, eu zic ca merita sa o cumparati! Are viitor!

O alta pagina care zic eu ca ar merita cumparata ar fi Tanar.si.nelinistit.ro – mai sunt peste 5.000 de episoade de vizionat, adica chiar si la 365 pe an, ne trebuie peste 10 ani sa le vedem pe cele deja filmate.

Pe locul trei zic eu ca se afla o pagina de fan a unei vedete, cu putin peste 5.000 de fani, care merge binisor, daca te ocupi de afiliere cu siguranta vei reusi sa vinzi cate ceva! Hai ca asta a fost pentru duminica, mai vorbim si alta data despre pagini de facebook si daca merita sau nu sa le cumperi.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.