Cati bani am castigat in 2020

Site-ul e4Ro a mers ok in 2020, nu am castigat cat in anul anterior, dar nici mult prea putin, daca am reusit sa schimb masina cu una noua, un Kodiaq – zic eu ca m-am descurcat. Ce-i drept nu am reusit sa investesc intr-un apartament in Bucuresti, asta pentru ca nu am vandut casa dela tara. Probabil ca nu am facut cea mai buna alegere, avand in vedere ca m-am bazat pe doua lucruri: ca voi vinde casa si ca pana la vara voi recupera banii investiti in masina. Sa vedem ce va fi, am un cumparator cam scartar care vrea sa vina sa vada casa si care e de acord cu pretul, daca martie nu va fi in scadere fata de ianuarie, iar aprilie nu va fi la nivelul lui 2020 – cea mai slaba luna ever, atunci planul meu s-ar putea sa mearga.

Cati bani am castigat in 2020

Bani din blogging se fac, mai ales daca ai inspiratia sa ataci nisele care aduc venituri, caci am si site-uri cu trafic mare care aduc 10% din veniturile unui site mic. Iar aici vorbim de sute sau mii de euro, nu de centi. DA, mai sunt si ceva cheltuieli, pentru ca 100 de domanii la 30 de dolari bucata, vin cam 3.000 de dolari cheltuiti doar pe reiinoirea domeniilor la GoDaddy [ aici am zis ca ma mult la Claus Web, nu stiu ce astept! ]. Mai adaugi hostingul, 4 conturi de reseller si ai o cifra minima investita anual in blogging. Cheltuieli mai sunt, dar eu le consider minore, ma pot lipsi de ele.

Ma gandeam azi ca exista regula asta nescrisa, sa-ti diversifici afacerile sau sursele de venit. Nu stiu daca la mine se pune faptul ca am un magazin online, avand in vedere ca tot pe internet se bazeaza afacerea si pe Social Media. Pentru ca DA, cel mai eficient site are trafic 75% din FaceBook, deci daca as ramane cu traficul organic ar fi cam jale.

Concluzie: anul trecut a fost bunicel, ma simt multumit de realizari si probabil ca daca nu ar fi fost scaderile din martie si aprilie ar fi fost un an excelent. Financiar vorbind, ca altfel cu doua carantine de 14 zile nu prea pot sa zic ca a fost ok.

IQ Test

Câți bani am câștigat în 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.