Cati bani face Răzvan Bălănescu din YouTube

Eu il cred pe Răzvan Bălănescu ca face in jur de 3000 de dolari, cu un maxim de 6-7.000 de dolari. El zice ca nu e mult, caci are si cheltuileli, cam 2000 il costa editarile. Mai sunt si alte cheltuieli, tehnica, etc. Deci teoretic suntem cam la egalitate, el pe YouTube eu pe blogging. De aia am zis ca pana la urma o sa fac si eu un canal, daca mi-a mers mie cu Patreon-ul, de ce sa nu mearga si pe YouTube? Omul lucreaza cu echipa, deci alti bani de dat. Eu macar nu dau la nimeni nimic, Teo mai scrie si ea si nu-i dau nimic. Adica sa zicem ca la rentabilitate stau mai bine.

Cati bani face Răzvan Bălănescu din YouTube

Macar mi-a dat dreptate, singur scoti cam 2.000 de dolari pe luna, in echipa ce iei pe mere dai pe pere, sau invers. Dar e mai usor. Zona asta de Social Media merita exploatata, chiar se fac bani cu ea. La un 2.000 de euro pe luna deja ar trebui sa ai un SRL, pentru ca e vorba de bani multi, impozite si asa mai faci o economie: 1 – 3 % impozit pe venit, inca 5% pe dividende, nu e tocmai rau. Ar mai fi sanatatea si pensia, dar astea se pot aranja la minimul pe economie. Daca ai bafta si nu se gaseste cineva sa-ti scoata din cheltuieli – nu vad de ce, daca oricum platesti impozitul pe venit si nu pe profit, deci daca ai bafta, iei de la Metro 90% din ce ai nevoie si ai factura, platesti cu cardul, esti rezolvat.

Mai e si contabilul, dar pe asta il rezolvi cu 500 de lei lunar, hai sa zicem 100 de euro. Din 2000 nu e mult, nu-i asa?

Răzvan Bălănescu are cel putin trei canale monetizate, 99Vehicles este cel mai mare, cu 311 mii de abonati, fara de canalul lui personal cu doar 38,1 mii. Vizualizari are multe, clipurile sunt ins apline de reclame, ceea ce deranjeaza. Zice el probabil sa-ti iei premium, doar ca sunt sincer: contentul lui nu merita vizionat pe un canal Premium. De ce? Pai nu zice nimic concret, care sa te ajute si sa zici ca daca nu vedeai pierdeai ceva. NU, iti zice chestii generale, marea lor majoritate fiind bazate pe experienta lui. Cum chiar el zice ca acum nu stiu ce vreme facea rationamente gresite, ce te face sa crezi ca peste doi ani nu va zice la fel de cele de azi?

De fapt asta il intrebam pe Alex: mai copile, tu de cand te stiu zici ca aveai dreptate, doar ca ti-ai schimbat pana acum de 10 ori teoriile. Care e aia finala, cea corecta? A ta, evident. Doar ca nu e aceiasi in timp. Cum am raspusn la intrebarea din titlu inca de la inceput, astept si alte cereri de informatii, le postam cu drag.

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.