Caut specialist Social Media

Am zis eu ca cine stie, poate trece pe aici un mare specialist Social Media si are nevoie de clienti/colaborare. Acum ceva vreme visam la Instant Articles, azi nu mai am nevoie ca deja imi merge mai bine fara! Atunci de ce as avea nevoie? Pai de cineva care sa se ocupe de FaceBook Ads, iar scopul ar fi cam asa: am sa zicem noi cateva landing page, pe care le-as promova pe FaceBook pentru clientii mei! Eu obtin trafic pe site, firmele obtin vizibilitate, clienti, etc. iar asociatul meu bani! Adica eu nu vreau nimic din ce plateste clientul! Merge?

Caut specialist Social Media

Ar fi doua aspecte pe care le putem aborda: fie sa creem pagini pe banii clientilor si acolo sa le facem lor reclama, fie sa mergem pe landing page de pe site-urile nostre, pagini unde evident este reclama clientilor nostri! Mie imi convine oricare din variante, ba chiar ambele daca se pot aplica. Asadar sa vedem daca se gaseste vreun specialist in Social Media Marketing sa faca un parteneriat cu mine. Ar fi ceva, nu-i asa?

Cati clienti pot sa aduc? Pai cateva sute ar fi disponibili pe grupurile mele, adica firme car ein mod evident ar avea nevoie de publicitate si clienti. O fi buna ideea asta a mea, sau e un fel de vis [ adica ar trebui sa incep sa ma ocup eu de FaceBook Ads – inveti pe banii clientului doar! ]. Nu as merge pe varianta eu mare specialist, pentru ca nu-s, asa ca ma gandesc ca poate dau de unul, cine stie?

specialist Social Media

Specialist Social Media

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.