CautBona.com pe muchie de cutit

Proiectul caut bona este unul vechi, am tot sperat ca o sa gasesc o metoda de monetizare mai buna decat cel de acum, mai ales ca pagina si grupul aferent de pe FaceBook sunt in crestere. Nu mai zic nimic de portalul Mamica.Org, am investit ceva suflet in el, dar a ramas de caruta ca sa zic asa. Poate la anul o sa am mai multa inspiratie si o sa ma ocup de ele mai bine.

Site-ul CautBona.com pe muchie de cutit

De ce zic ca site-ul e pe muchie de cutit? Pai daca abia daca isi dubleaza suma investita in el an de an – evident aici vorbesc de plata domeniului la GoDaddy. Dar macar sa zicem asa, se autosustine financiar, daca mare profit nu aduce. Ma gandesc ca o aplicatie ar face toti banii, dar cine si cand sa o faca? Ma gandesc ca ar trebui sa intru in randul celor ce au si fac aplicatii pe Google Play, asta este de fapt viitorul.

Asta este, am mai trecut un site din patrimoniu prin filtrul veniturilor, ramane de vazut daca la anul nu cumva o sa fiu tot aici, adica o sa ma plang ca nu merge, ca uite ce venituri mici am din blogging, cand eu stau si scriu povesti in loc s ama ocup de site-urile serioase. Asa-i romanul, plangacios din fire, ce sa-i faci? Dar macar stiu ca domeniul e de viitor, cu siguranta ca se va gasi cine sa se ocupe de el! Adica sa-l inchiriez, la o suma modica de 100 de euro/an. Parca nu e chiar asa de rau zic eu!

Bona-Corbeanca

Site-ul CautBona.com pe muchie de cutit

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

  • Doina Dinca

    Scuze, sunt una dintre persoanele care au platit abonament pe site Caut Bona si nu am beneficiat de nimic din partea acestuia. Ma refer ca la o simpla cautare detaliile sunt foarte rudimentare si nu stii defapt ce pregatire are bona respectiva si recomandari, insa preturile acestora sunt vizibile si mari, de parca sunt cel putin doamne cu doctorat.
    Am lasat chiar si anunt, nu am fost sunata de nimeni, nu stiu cat de mult merita investitia , atat timp cat nu facilitati nimic si nu raspundeti de nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.