CautBona.com s-a vandut bine, chiar ma bucur

Azi am facut o afacere buna, am vandut www.CautBona.com si pagina si grupul le-am cedat gratis. Am mai dat ceva, nu spui ce si in total am incasat 1.800 de euro, ceea ce nu e rau pentru o zi de munca. Bizar a fost ca am avut un cumparator din Vilnius, dar cand am aflat ca detine si www.bone24.ro a devenit clar de ce s-a aratat interesat de grup in special. Nici macar nu era mare, aproape 10.000 de membri din car eevident ca majoritatea sunt vechi, deci si-au cam facut treaba acolo.

CautBona.com s-a vandut bine, chiar ma bucur

Am tot incercat sa vand sau sa gasesc colaboratori pe SeoPedia, dar n-a fost chip. Preturi de Romania, mic spre nimic. Uite ca s-a gasit unul tocmai din Lituania sa cumpere. Mai mult, omul a platit in avans prin PayPal, a facut el un contract pe care puteam sa trec ce visez noaptea, ca nu conta. L-am semnat online, am primit banii si am facut tranzactia in jumatate de ora. Bani castigati usor ar zice unii, eu zic ca munca de cinci ani a dar roade.

Banii castigati cu site-ul in cei cinci ani au fost seminte, bine ca nu am dat din buzunar, desi la cat am muncit pe FaceBook la grup, as zice ca am luat putin. Sa-l vad pe noul sef cum face fata, ca mie mi-a ajuns. Cum a ajuns el sa scrie prin Godaddy si cum de m-a gasit nu stiu, poate o sa-l intreb, acum ma axez pe i4Jobs.net, site de joburi, daca-l vand si pe el la o suma asemanatoare, chiar am scapat de doua pietre de moara.

Transfer domeniu

CautBona.com s-a vândut bine, chiar ma bucur

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.