Cazul Tipu Denis- Marian pe care nu-l inteleg

Stiu ca o sa mi se spuna ca sunt fara inima, etc. dar o sa las deschise comentariile tocmai ca sa se lamureasca cazul acesta si pe masura ce o sa am putere sa adun informatii si altele car ecoircula de ani de zile pe FaceBook. Asa se face ca deschidem rubrica Caritate, unde o sa scriem despre cazuri asemnanatoare cu cel a lui Tipu Denis- Marian pe care nu-l inteleg. Sa ne intelegm de la inceput, nu zic ca nu este un caz real, ci doar ca nu inteleg anumite aspecte. O sa incerc sa explic.

Cazul Tipu Denis- Marian

Cazul incepe in 2016 cu o pagina pe FaceBook, apoi cei de la Salveaza o inima pe 21.12.2017 pornesc o strangere de fonduri care se incheie acum 401 zile cu succes total – se strang 43.050 EURO. pe pagina de FaceBook inca din decembrie 2018 scrie ca au nevoie de 60.000 de euro. Nu inteleg de ce nu au pus suma asta direct pe Salveaza o inima. Mai mult, ei – asociatia caritabila au strans banii in conturile proprii, iar pe FaceBook sunt conturi personale la banca si PayPal. Banuiesc ca s-au strans si pe aceasta cale ceva bani. Sau poate nu!

In octombrie 2018 se pregateau sa plece la Istambul pentru un tratament cu celule stem. In septembrie se oprea la Chisinau. Pe 7 septembrie Denis are nevoie neaparat de suma de 60000€ pentru a fii operat in SUA. Sincer inca mai studiez cazul dar mi se pare total de neinteles. Ba operat de doua ori la Chisinau, ba celule stem in SUA, ba acum vad ca se ajungea in Turcia. Platile de 30.000 de euro le-am vazut pe site-ul Salveaza o inima inca din februarie – martie 2018. De pe pagina lor am citit ca au fost patru operatii [ 3 septembrie 2018 ].

La final: nu zic ca nu este un caz real, dar cred ca nu se face chiar ceea ce trebuie pentru a rezolva problema. Nu intelg ce face totusi statul! O sa cercetam si alte cazuri pe care o sa le aducem in atentia voastra.

Salvează o inimă

Cazul Tipu Denis- Marian pe care nu-l înțeleg

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect