Ce aduce nou Google Hummingbird

Te intrebi ce susrprize poate sa-ti mai aduca Google ca sa iti mearga din rau in mai rau? Afla ca dupa o intreaga gradina zoologica, plina cu penguin, zebra sau panda, am ajuns la pasarele, noul Google Hummingbird! Cu cat esti mai harnic si cumperi mai multe link-uri – evident cu scopul de a manipula pozitia in SERP si evident pentru a creste PR-ul site-ului tau, cu ata Google te ataca cu tot felul de animale salbatice.

Desi Google Hummingbird – pasarica aia mica, ar trebui sa fie ceva gingas, iata ca incepand de aproximativ o luna, cei ce vor sa pacaleasca, sunt de fapt cei pacaliti. De ce nu cititi pe paginile Google ce trebuie sa faceti ca prietenul Matt Cutts sa nu te faca sa suferi?

Cu rabdare – si cu tutun daca esti fumator, desi nu recomand, ajungi departe. Ghici de ce nu s-a mai facut Update de PageRank din Februarie 2013? Ca sa nu mai cumparati link-uri cu saptamana, luna sau cum erau cei mai harnici pe trei luni. OK, ai platit un banner pe 12 luni, asta se numeste reclama, daca nici asta nu s-ar putea face, atunci ar insemna moartea caprioarei.

Cum ma apar de Google Hummingbird

Simplu, respecti cerintele lui Matt Cutts, nu mai pui aiurea link-uri pe unde se nimereste, ca daca cineva vrea sa te citeze, te citeaza, scrie tu lucruri interesante, posteaza pe FaceBook, si ai sa vezi ce bien iti va merge. te bucuri de cateva luni de fericire si iti omori site-ul? Hai sa zicem ca daca prinzi un keyword bun, care converteste la greu, ,merita – arunci site-ul la gunoi dupa primul atac al „fiarelor”! Dar daca nu ai asa ceva?

Google Hummingbird

Google Hummingbird

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.