Ce-ai face dacă ai avea 1 milion de euro?

De curand m-am intalnit cu George si cu Marius de pe SeoPedia, iar printre altele am discutat despre bani, eu sustinand ca de exemplu 100.000 de euro, nu sunt bani multi – se pot face aproximativ usor. Sa zicem 1000 de euro pe luna, a zece ani = 120.000 de euro! Adica pare o suma ce se poate face, evident un timp – acum depinde de venitul fiecaruia. Daca economisesti 2000 de euro lunar iti ajung doar cinci ani si tot asa. Daca ai acel 250 de euro pe luna venit, este un miraj, o Fata Morgana.

Ce-ai face dacă ai avea 1 milion de euro?

Eu unul as reveni in tara, sau ma mai gandesc, cu un milion de euro cred ca merita sa ma gandesc la alte destinatii – sau sa-mi ajut tara asta amarata din care am plecat acum aproape 15 ani? As cheltui sau as trai din ei pana la adanci batraneti? Evident ca la 1.000 de euro pe luna cheltuiti as rezista 100 de ani, la 2.000 cam cinci zeci. Asa de putin ar zice unii? Pai nici milionul asta nu e chiar asa de mare, nu-i asa?

Acum te intreb pe tine, tu ce ai face daca ai avea un milion de euro? Evident ca nu te intreb cum sa-i faci, caci daca ai sa castigi Ninja Warrior, ai sa ai doar 10% din suma. Aici e o problema, dar nu insistam pe ea prea mult, sa zicem ca ii ai. Ce faci cu ei? Sau cu viata ta cef aci, ca banii o sa-i cheltui sau o sa-i investesti, ii inmultesti sau ii injumatatesti. Cam astea ar fi optiunile, nu-i asa?

Un milion de euro

Ce-ai face dacă ai avea 1 milion de euro?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.