Ce este Starea de alerta?

Starea de alerta va urma celei de urgenta, asa ca asta ne asteapta dupa 15 mai – daca nu cumva se razgandeste Iohannis, desi slabe sanse, deja tarile vestice au relaxat situatia la ei. Nu zic ca aia au facut bine, dar pana la urma asta e viata, nu putem sta izolati la infinit, nu-i asa? Mai exact Roman ia va aplica exact ceea ce se face azi de exemplu in Germania. Nu mai stam la piteala dar purtam masti in locurile publice. Cam la asta se rezuma starea de alerta. Nu stiu daca mai umblam cu hartia aia la noi, probabil ca nu.

Ce este Starea de alerta?

Din 15 mai, adica peste 18 zile suntem salvati, avem voie sa circulam unde vor muschii nostri. Nu stiu daca si la gratare prin padure, dar o sa aflam asta pana atunci. Ziceam de declaratia pe propria raspundere, azi Klaus Iohannis a promis ca dispare aceasta obligatie in cazul starii de alerta. Asadar am clarificat pana la urma problema, imi puneam intrebarea inainte sa ma documentez putin.

In starea de alerta nu mergem la Mall, dar pietele agro-alimentare se pare ca vor fi deschise. Un pic de oxigen pentru producatorii locali. deja se stie ca scolile nu se redeschid pana in iulie. Nici gradinitele, dar parintii vor merge la munca, deci sa vezi invazie de bone! O sa le plateasca tot cu minimul pe economie, sau datorita cererii mari se vor mari putin remuneratiile [ nu le zic salarii, ca toto nu o sa le faca carte de munca! ].

stare-de-alertă

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.