Ce facem de Craciun

Stateam si ma intrebam daca o sa merg undeva sau nu de Craciun, mai sunt doar cateva zile si noi am facut doar curatenie in masina si am facut plinul, poate si din cauza ca am baneficiat de o oarecare reducere la pretul motorinei. In rest va zic sincer ca nu stiu daca o sa stau in casa sau voi merge la restaurant, sau poate la rude in Bucovina. Bradul sta nearanjat, cadouri de Craciun nu am cumparat, in schimb am luat o sticla de vin din 2005, asa ca sa serbam 10 ani de stat impreuna in acelasi oras.

SEOAltii serbeaza casnicii lungi, noi serbam cati ani stam intr-o tara sau oras. Asa e viata asta de blogger fara tara, fara neam. Azi am primit o cerere de a scrie articole SEO, dar stau si ma gandesc daca merita sau nu, deja scriu cu 2 euro/100 de cuvinte si parca tot nu merita, adica 5 euro pentru un articol sa zicem de 250 de cuvinte. Este un articol destul de mic, sau mai corect spus scurt, dar din care se poate intelege ceva.

Ce ma nemultumeste este ca primim comenzi din ce in ce mai „concrete” sau la subiect, ce ar trebui scrise de specialisti. Nu in scris ci in subiectul respectiv, caci de exemplu cum sa scriu eu despre reparatii la carburator daca nici macar nu stiu cum arata?

Daca insa le explici ca nu esti Mafalda, nu scrii asa cate 20 de articole pe zi despre efectele razelor de luna asupra galosilor de guma, se cam mira tovarasii clienti. Pai nu mai ine stau eu si scriu pentru mine? Scap de cenzura, de cerinte gen vreau asa si pe dincolo? Dar cum sa renunti la serviciul tau? Nici macar de Craciun nu o sa fiu liber, voi scrie articole contra cost, la comanda, dar numai in limba romana!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.