Ce inaltime are Cristina Kovacs

Hai ca am mai gasit o fata care am inteles ca e mare influencer pe YouTube: Cristina Kovacs – descoperita ca de obicei de Zoso. Nu stiu cine e fata asta, dar se pare ca astia cu conturi mai mari pe Social Media il cam enerveaza pe blogger, e un fel de frustrare, ca uite ce citita, vizionata, admirata e nu stiu ce fetita, iar el nu. Culmea ca are si el zelotii lui, asa ca nu stiu de unde atata invidie? Sau poate face si el ca mine, scrie despre Cristina Kovacs ca sa mai vina ceva cititori si pe la el. Si vin, va garantez!

Ce inaltime are Cristina Kovacs

Legat de inaltimea Cristinei Kovacs o estimez undeva la un metru si 70 de centimetri maxim. Nu stiu daca e tot ea pe IMDB ca actrita, e posibil sa nu fie. Fata asta are 341K urmaritori, iar clipurile ei au peste 900 K vizualizari, deci chiar e la inaltime, dupa umila mea parere. A, ca nu sunt nici pe gustul meu e una, ca nu-i convine lui Zoso e alta, dar cristina e tare. Ca nu te ajuta putina publicitate la ea pe canal, asta e iarasi alta discutie.

Important este ca fata asta, Cristina Kovacs – scoate ceva ce pare a atrage clientii de pe YouTube la ea. Inalta sau scunda, frumoasa sau nu, ea are succes acum. Maine? Cine stie, poate da sau poate nu. Sute de mii de vizualizari inseamna mult, asta daca te compari cu cei care posteaza si raman la sute sau mii.

Parere personala: prea ne uitam in gradina vecinului si ne miram ca are succes, cand mai bine ne uitam doar la noi si o lasam pe Cristina Kovacs cu ale ei. Fanii ei sunt aia care trebuie sa o judece, nu noi!

Cristina Kovacs

Ce înălțime are Cristina Kovacs

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.