Ce inseamna metoda prostului?

Daca nu ai invatat asta de la Jimmy Hex, atunci sa stii de la mine ca metoda prostului inseamna cand te faci manga, dar ar mai fi si alte explicatii, nu doar cea data de Mihai Dimulescu, dar pentru asta ar trebui sa facem putina istorie. Oare prostii au o metoda a lor pentru care sunt asa, sau nu are nicio legatura expresia cu asta? Stiu ca sunteti curiosi, ca altfel nua ti fi venit sa cautati raspunsul la o intrebare atat de grea. Porobabil ca prima tentatia a fost sa intrebati pe TPU [ mi-am facut si eu cont acolo, ca cine stie! ].

Ce inseamna metoda prostului?

Ai sa ma intrebi de ce tocmai eu, ala care i-a scris lui Jimmy despre o colaborare pe adresa aia de email pe care o pune pe YouTube, dar la care email nu a raspuns niciodata, deci de ce am vrut eu sa va luminez si nu altcineva. Pai pentru ca eu stiu, asta e singurul raspuns, caci eu raspund nu ca altii. Deci metoda prostului e legata de facutul manga cu bere. Dar nu toti fac parte din categoria asta, ci doar cei care reusesc performanta in cat mai scurt timp.

Tot un cititor m-a intrebat daca canalul ala La povesti cu Palarie este al fratelui lui Mihai sau e la oha facaut. Merg pe ultima varianta, pare mai fezabila si la mintea prostului – pardon, cocosului. Acum ca sa va dezvalui un adevar crunt: daca era a lu’ frac-su, era mentionat pe canalul lui, nu credeti? Maine o sa apara si la povesti cu Gixi, ca trebuie acoperita toata plaja.

Deci daca vrei sa ma cinstesti si pe mine prin metoda prostului, nu ezita sa-mi lasi un comentariu sa-ti dau datele de la casuta postala unde primesc berea. Iti spun ce povesti vrei tu, de adormit copii, de cand eram eu si cu 2Reac colegi, etc. Vezi ca numele ala cu 2 in fata se citeste in engleza, adica 2 e de fapt two, too sau TU! Noi nu mergeam cu vaca, in schimb faceam altele mai de cazi pe jos cand le auzi. Vrei sa afli mai multe? Iti zic eu unde le gasesti, daca vrei [ e doar pentru prieteni in clipa asta, aia de dau berea! ].

metoda prostului

Jimmy Hex aka Mihai Dimulescu si metoda prostului

 

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.