Ce inseamna un trai decent in Romania in 2019?

Nu stiu cand se facuse un studiu despre un trai decent in Romaina, se zicea ceva de bani pusi deoparte, ei bine dupa un an ma uit in portofel si e tot la fel de gol ca si anul trecut, desi mare branza nu am facut in ultimile 12 luni. Iar la venituri zic ca stau bine, nu platesc chirie, stau in casa mea si blogaresc zi de zi, 7 din 7 si 365 de zile pe an! Asadar ce inseamna ca traiesti bine? Pai in cazul meu nu ma uit la preturi – Teo se uita si la 50 de bani, mi-am luat huse de piele la masina, nu am plecat in concediu ca m-am imbolnavit fix in ziua zborului.

Ce inseamna un trai decent in Romania

A, mi-am luat doua laptop-uri noi, destul de scumpe – SSD, 8 GB RAM, cam atat. Asta e viata de boier in Romania? Repet, nu ma plang de venituri, sunt decente dupa statistica lor! DA, recunosc – cand am chef, odata la trei luni, mai comand trei pizza la domiciliu, iau cognac de la Duty Free, i-am luat sotiei un tort mare de ziua ei, cand merg la banca sa iau banii trec pe la Lidl si fac plinul – ieri am dat 275 de lei, am luat sase baxuri de apa plata, 2 salamuri banatene, sase caserole cu masline zbarcite si alte maruntisuri. A, sa nu uit – o Feteasca regala si una rosie.

Sunt un mare barosan, e clar. Iti dai seama cum traiesti in lux cand ai plinul facut mereu la masina, a – merg cateva mii de kliometri pe an – cam 10 mii. Asta cu un drum pe luna la socri, 300 km. Asta e cel mai lung drum, restul odata pe saptamana la market sa fac aprovizionarea. Ieri la Lidl nu aveau mici, decat din aia de pui. Asta e, facem niste file de pui la gratar si zicem ca am sarbatorit si noi ceva – gen 15 ani de casnicie, trei luni peste, opt zile! Ce nu merge sa sarbatorim si asta?

Nivelul de trai

Ce înseamnă un trai decent in Romania in 2019?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.