Ce nume sa dau site-ului meu

Numele site-ului si adresa sa URL inseamna mult pentru afacerea ta: ele pot fi aceleasi sau pot fi diferite. Ideal ar fi sa fie aceleasi, dar cum este cazul lui e4Ro e mai greu, in schimb pentru ClubSeo sau Borderii.Info pot fi identice [ exemplu: Gandul.Info ]. Stim cu totii ca valoarea unui site este dat si de numele [ URL-ul ] domeniului care-l gazduieste. Asadar daca vreti sa va ajutam sa va faceti propriul site ne puteti scrie. Costurile sunt cam asa: 100 de euro pentru prima partea, constructia site-ului, macheta si darea in folosinta. Mentenanta costa 5 euro/luna, aici intrand de exemplu gazduirea sa [ va trebui sa platiti cei 5 euro pe tot anul = 60 de euro ].

Scopul numelui unui site este acela de a deveni un brand, adica lumea sa va recunoasca si sa stie cu ce va ocupati doar cand aude acest nume. Evident ca este ceva de munca pana ajungi sa ai un brand cu numele site-ului tau, dar cam la fel stau treburile si in Off Line, cu numele firmei. Daca este posibil si rentabil, site-ul ar trebui sa aiba un nume similar cu firma ta.

Cu cat numele spune mai mult despre afacerea ta cu atat vei munci mai putin sa explici potentialilor clienti cu ce te ocupi. Asadar daca nu va adresati doar anumitor categorii/regiuni de clienti, evitati sa puneti asta in numele site-ului. Evident puteti pune Romania, sau Europa, daca asta vreti sa comunicati celor ce va calca pragul.

Numele unui site cat si adrea sa ar trebui sa fie usor de retinut si sa nu fie foarte lungi – de exemplu Titi a ales www.OHO.ro pentru un site de anunturi! O fi facut el bine? Ma uit si vad ca nu e nicio miscare pe site-ul sau de anunturi, nu mai zic de FaceBook. Asadar o mica campanie publicitara ar cam trebui!

Contul meu de facebook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.