Ce-o sa faca Veorica ca sef la Uniunea Europeana

Veorica, stiti voi care – vecina mea de la etajul sapte – a ajuns sefa la Uniunea Europeana pentru sase luni. Multi se tem ca o sa ne facem de ras, ca si cum acum nu ne facem, fara sa avem presedentia rotativa, asadar sa nu ne speriem degeaba. Asta am votat, asta avem, poate la urmatoarele alegeri cascam ochii mai bine, scapam de analfabeti la conducrea tarii. Nu trebuie sa fii fica de oligarh ca sa ajungi de rasul lumii, nu-i asa?

Veorica sef la Uniunea Europeana

Mai avem sase luni in fata ca sa vedem ce ne aduce sefia la Uniunea Europeana, am fi putut face multe, caci ocaziile le puteam crea singuri, dar noi am ajuns sa ne ia in ras o Europa intreaga. Dam apa la moara unora care ne considera pe toti de teapa lui Veorica sau Olguta? Asa ne trebuie, daca ieseam la vot macar 60% nu mai aveam acum despre ce scrie, dar nu – noi stam in casa si ne plangem pe FaceBook.

Presimt ca o sa-mi schimb nisa blogului, o sa fie unul de umor pe seama a ceea ce o sa zica Veorica la UE in cele sase luni. Mai rau este ca ea nu-si da seama de penibil, dar cine stie, nu e timpul trecut. Sa vedem ce ne aduce anul asta de maine incolo, poate ca ne-am inselat si o sa auzim numai laude la adresa ei. Mai stii? Eu am rabdare, am si timp si vad ca apar mereu subiecte despre care poti scrie, o mana cereasca pentru un blogger, as zice eu!

Viorica

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.