Ce se intampla daca inviti prea multi oameni pe pagina de FaceBook?

De multe ori o postarea de-a ta are un impact asa de mare, incat poti invita sa-ti aprecieze pagina sute de persoane, daca nu mii. Ei bine, desi facilitatea asta exista, FaceBook nu te laa sa o folosesti la maxim, pentru ca nu-i asa, atunci ce rost ar mai avea sa platesti la ei cresterea numarului de fani? Asa ca tot apasand butonul „invita” te trezesti cu mesajul: ai abuzat de aceasta facilitate, esti blocat! Ce faci? Astepti un timp sa te deblocheze si nu mai inviti asa repede posibilii fani sa-ti aprecieze pagina!

Prea multi oameni invitati pe pagina de FaceBook?

Partea plina a paharului vine acum: facilitatea de a invita posibili fani pe o pagina este blocata doar la pagina cu pricina, cea la care ai abuzat, pe restul poti invita fani in continuare. Asadar aveti grija ce faceti pe FaceBook, multe dintre activitati va pot bloca contul, ceea ce evident nu este in folosul vostru. Banuiesc desi nu sunt absolut sigur ca dupa o penalizare urmeaza si alte inconveniente, mai greu de observat.

Cine ar trebui sa fie atent la ce face pe FaceBook? Pai in special cei ce au pagini mai mari de 10.000 de fani! Noi avem cateva, incepand de la 20 de mii si mergand pana la 50 de mii de fani. Am inteles ca la 100 de mii devine interesant!

Mai nou FaceBook invita pe cei ce au profilul cu aproape 5.000 de prieteni sa devina pagini. Exista avantaje? Posibil ca da, unul fiind acela ca va puteti schimba numele paginii cum vreti voi, nemaifiind legati de buletin – a nu stiai ca mai nou FaceBook vrea sa te numesti pe reteaua de sociazlizare exact ca pe buletin? DA, cica daca ai o porecla o poti afisa si pe ea, dar sa se stie clar cum te numesti, unde stai – verifica momentan tara, dar parca vad ca in curand va veni si vremea oraselor!

Probleme pe FaceBook

Ce se intampla dacă inviți prea multi oameni pe pagina de FaceBook?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.