Ce site-uri/domenii mai am de vanzare

Ma gandesc sa mai vand din site-uri/domenii pentru ca deja am cam 100 de bucati si este prea mult pentru un singur publisher, fie el si profesionist. Asadar sa vedem care sunt cele mai interesante 10 site-uri de vanzare la un pret modic – azi doar 250 de euro pentru unul singur! Cateva sunt dedicate unor judete/orase, cum ar fi: Aradul.Info, Iasul.Info sau Tulcea.Info, dar mai am si mesterul.info, Actori.Info sau de ce nu, Aroman.info – ca sa abordez cat mai multe nise.

Ce site-uri/domenii mai am de vanzare

site de vanzareSite-urile au potential, numele este zic eu sugestiv si usor de retinut. Nu-s ele domenii premium, dar sunt bune zic eu. Avem sus enumerate sase domenii/site-uri, deci am ramas dator cu inca patru ca sa fie 10. La categoria orase as mai adauga Clujul.Info, dar si Suceveanul.Info, deci pe orase/judete avem cinci bucati scoase la vanzare. Nu cred ca este o mare problema daca mai stau la mine in portofoliu un an sau doi – isi acopera singure cheltuielile si le mai creste valoare – vechimea!

Ar mai fi inca doua site-uri pe care le scot la vanzare, desi poate ca nu ar trebui: ghimpele.info si WebPress.info – ambele pe nisa de ziare online. Potentialul cred ca-l vedeti si voi, nu insist.

Sper sa gasesc cativa cumparatori interesati de site-urile scoase la vanzare, macar pentru cele locale, cu siguranta nu gasesti un nume mai bun pentru un site informativ din acele orase/judete! Ar mai fi inca 10 pe lista de asteptare, dar acelea sunt site-uri cu care momentan mai am niste planuri, daca nu reusesc sa le finalizez, vor fi si ele scoase la vanzare.

Site de stiri

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.