Ce vor face studentii din anul scolar 2019 – 2020?

Am vazut ce spune ordonanta asta militara cu numarul 10, scolile nu se mai redeschid, se incheie anul scolar pe baza notelor acumulate pana acum. Ok, si daca Gigel are un 4 ce faci? Il rasi repetent? Poate copilul a mai invatat ceva de cand a luat nota aia? Cu elevii o fi cum o fi, dar cu studentii? Aia de la particulare sau ma rog, cu taxa? Taxele s-au incasat, ca si cum nu ar fi fost pandemie. Parintii au platit, sau ma rog dupa caz – ca sunt sute de mii de studenti care si muncesc ca sa se intretina.

Ce vor face studentii din anul scolar 2019 – 2020?

Stiu eu cel putin 10 studenti care se intretin singuri la facultate in Bucuresti, multi dintre ei cu parinti fara venituri, altii chiar fara parinti sau cu ei someri. Astia ce fac? Cum trec de perioada asta? S-a gandit cineva la ei? Pe de alta parte se fac cursuri online, am inteles ca si examemele se vor da la fel. Primul experiment de felul asta. Parca vad ca dupa pandemie o sa para ca ciupercile facultati online, dai un leu dar nu-l mai ai.

Nu zic ca asta cu lectii online nu merge, uite Alex a dat 500 de euro/sau dolari, ca nu am inteles, sa faca nu stiu ce curs online de programare. O sa fie mare dezvoltator de aplicatii mobile, sper sa ma invete si pe mine. Nu mai zic ca saracii studenti aflati in aceasta situatie [ isi platesc singur studiile, se intretin singuri ] au ramas in mare parte fara venituri, stand acasa. Iar multi dintre ei au fost angajati fara acte in regula, mai exact la negru. Astia saracii, ce fac?

Școala pe timp de pandemie

Ce vor face studenții din anul școlar 2019 – 2020?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.