Cea mai profitabila nisa pentru un blog

Cred ca cine stie raspunsul la intrebarea care este cea mai profitabila nisa pentru un blog ajunge milionar, sa nu zic miliardar – poate in ruble ar zice unii, dar va garantez ca si alea sunt la fel de bune, desi prefer dolarii sau euroii. Eu as zice ca nisa cea mai buna e cea legata de bani, de imprumuturi, etc. Ma bate gandul sa scriu iar despre imprumuturile la Provident, nu pentru ca as vrea sa fac unul – la ce dobanda ai de dat, mai bine sarac si curat – ci pentru ca astia platesc bine pentru publicitate – de fapt toate insitutiile finaciare dau bani frumosi pentru promovare, ca au de unde!

Cred ca o nisa buna at fi cea legata de investitii si bursa – am inteles ca sunt programe speciale pentru chestiile astea, inveti sa investesti la bursa, ceea ce nu este chiar rau – numai sa nu investesti in BTC – Bitcoin [ asta a scazut asa de tare incat as fi curios ce zice Dragos Schiopu despre investitiile in criptovalute ]. In rest zic eu ca poti scrie despre orice, important este sa ai cititori, iar cand treci de 1000 pe zi, ai tras lozul cel mare, la 10.000 pe zi esti tare de tot, nu cel mai tare din parcare, dar cu siguranta esti cineva in lumea asta a bloggingului.

Ar mai fi de scris despre filme, actori si vedete, desi la nisa asta sincer sa fiu eu as renunta – am site-ul Actori.Info, mult de scris si putine satisfactii. Desi cand vezi cum vin zi de zi din ce in ce mai multi cititori, parca nu e chiar de lepadat nici nisa asta. In rest, ce macina toti – IT! Daca vrei sa cumperi un site gata facut pe nisa IT, iti dau eu ZonaIT.Info – e de vanzare!

blogosfera

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.