Cel mai bun influencer din Romania in 2019

Fac prinsoare ca nu ati auzit multi despre Best Romanian Pop Culture Influencer 2019 la Gala E, cum nici eu nu auzisem pana de curand, cand am scris despre Adelina Pestritu. Tineti cont ca romanca noastra a castigat premiul la Los Angeles, nu aici la noi in Gradina Cismigiului. Finaliste au fost si Irina Deaconescu impreuna cu Maria Zvinca. Voi ati auzit de ele? Daca nu sunteti prezenti zi de zi la rubricle mondene de pe la televiziuni, probabil ca nu ati auzit. Voi n-ati auzit dar sutele de mii de urmaritori de pe Instagram au auzit!

Cel mai bun influencer din Romania in 2019

Cele trei stau bine si pe YouTube nu doar pe Instagram, dar ce e de mirare este faptul ca nu fac nimic interesant, se prezinta pe ele si atat. A, mai prezinta si produse de la sponsori, caci din asta traiesti. Pe YouTube mai intra si ceva bani din vizualizari, dar putini avand in vedere pretul lor [ desi daca ai viziualizari din afara, lucrurile se schimba radical!], iar ele la cum pozeaza, precis vin ceva vizitatori externi!

Cine este Irina Deaconescu si cu ce se ocpua ea? Pai acum e vloggerita, inainte facea tot asta, dar pe bani si pe webcam, pe site-uri pentru fani platitori. Acum e la fel, dar fara website si webcam [ cu camera de la telefon? ]. Sa-i uram succes si ascensiune rapida in lumea celor mai buni influenceri din Romania. Are si ce sa ne spuna!

Cine este Maria Zvinca si ce vrea ea? Pai si ea e tot influencer, ca cele doua de mai sus. Spre deosebire de colegele ei, ea mai are si alte ocupatii, probabil fie pentru ca nu castiga suficient, fie ca ii place munca. Deci Maria Zvinca lucreaza intr-o agentie de publicitate, face design si inca ceva – o chestie pe care nu am inteles-o prea bine [ digital planner ]. Oricum o felicitam pentru ca a ajuns in finala, pe care evident a castigat-o asa cum am zis, Adelina Pestritu!

Adelina Pestritu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.