Cel mai ieftin hosting

Dac ai ajuns aici cu siguranta cauti un hosting ieftin dar de caliate. Daca iti place cum se misca portalul e4Ro, atunci poti apela la noi pentru hosting nelimitat (in mod cert nu inseamna chiar infinit – ne referim la necontorizat), adica poti tine pe hostingul oferit de noi zeci sau sute de site-uri, la doar 1 euro/luna. Da ai auzit bine cu 12 euro platiti prin paypal poti avea garantat un hosting de calitate.

Nu o sa-ti facem capul mare despre cat de bun este acest plan de hosting, daca iti place cum se misca site-ul nostru, nu vrei neaparat acces la cPanel, te multumesti cu accesul ftp, la instalarea WP (WordPress) de catre noi, atunci poti apela la serviciile oferite de e4Ro.

Casute de email gratuite si cate vrei, spatiu suficient pentru mii de site-uri si UP Time 99,99%. De ce este asa de ieftin, dar serviciile sunt de calitate? Pentru ca avem o reducere de la cei ce ne ofera noua hosting, iar noi iti mai oferim in plus si promovare in reteaua e4Ro, pentru site-uri in romana, engleza, franceza sau rusa.

Cum comand un plan de hosting ieftin

Simplu, ne scrii un mesaj, ai o adresa de email valida, iar noi iti raspundem in maxin 24 de ore. Poti plati prin PayPal sau prin transfer bancar.

# Pot sa platesc pentru o luna hostingul? NU, plata se face pentru un an intreg, 12 euro.

# Pot sa am hosting ieftin pentru mai multe domenii? DA, poti gazdui cate domenii vrei.

# Se posteaza reclame pe site-ul meu? NU, esti scutit de orice tip de reclama. Avem insa rugamintea daca nu te deranjeaza sa postezi sigla e4Ro pe site, dar este doar o sugestie,nu o conditie.

# Cate baze de date am in acest plan de hosting? Cate vrei, numarul lor nu este contorizat.

# Oferiti suport pentru hosting? DA, suport 24 din 24 si 7 din 7. Postezi tiket-ul aici, iar noi iti rezolvam problema imediat!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.