Cele mai noi anunturi din Germania

Asa cum am promis vom posta regulat atat cereri cat si oferte de munca din Germania, astazi vom posta o parte din cele peste 300 de cereri de locuri de munca in Germania, cu speranta ca o parte dintre cei ce le-au postat vor completa si detalii sau date de contact. Pentru oferte vom avea o rubrica separata, unde colegii nostrii vor traduce pentru voi ofertele primite direct de la angajatorii din Germania si vor posta anuntul si datele de contact ale celor ce ofera locuri de munca.

Cereri de locuri de munca in Germania

Buna ma numesc Dorobantu Daniel sunt din Sibiu, am 49 de ani sunt electrician si momentan caut de munca in orice domeniu in zona Stuttgart daca ma poate ajuta cineva, va multumesc! tel:004915171706435

Gore Silviu Vasile: sofer cat B,C,E, preferabil pe camion, contract nelimitat in orasul Frankfurt.

Buna ziua, sunt din Constanta, am 28 de ani si impreuna cu prietena mea 27 de ani suntem hotarati sa venim in Germania. Daca cunoasteti ceva legat de o chirie, un loc de munca ne-ar fi de mare folos. Pana pe 15 noiembrie vrem sa fim acolo cu masina personala. Avem experienta pe restaurante, hoteluri, dar pentru inceput sunt dispus sa lucrez si in alte domenii mai ales eu spre deosebire de prietena mea care stie foarte bine limba germana. Avem ceva bani pusi deoparte si ne asumam toate atributiile cu simt de raspundere. Suntem recunoscatori chiar si pentru un sfat constructiv in aceasta decizie. Astepet raspuns la: Tel. :0724336322.

Buna seara, ma numesc Alexandru am 26 ani si caut urgent o chirie in Munchen, am totul in regula si muncesc dar am nevoie de o camera undeva! 015175479447 astept un raspus, va multumesc frumos!

Buna ziua, suntem 3 baieti am lucrat in Nurnberg la un sibian si a fugit acasa. Am ramas fara bani si fara lucru. Va rugam frumos daca ne poate ajuta cineva sa gasim ceva de lucru. Multumim anticipat, contact – 015171415181.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.