Am venit dar plec inapoi

Asa-i la batranete, te apuca nostalgia dupa anii tineretii – azi e vremea Cenaclului Flacara si a melodiei Romanta de cantat in permisie – Am venit dar plec inapoi. Adica mai am doar trei saptamanai si va trebui sa ajung la intalnirea ce 35 de ani – revederea colegilor de liceu la ceas aniversar. Nu l-am iubit niciodata pe Adrian Paunescu, de Cristian Buica nici macar nu-mi aduc aminte ca membru al Cenaclului, dar melodia sa merita ascultata cu siguranta.

Am venit dar plec inapoi

Asadar asta o sa cant si eu cand o sa ma intorc dupa revederea e 35 de ani a liceului Nicolae Grogorescu din Campina – Am venit dar plec inapoi, sta Prutul intre noi. Unde ma duc? Pai sa ascultam melodia lui Doru Stanculescu – Sambala. Cine nu stie unde vine asta, las sa asculte melodia cu pricina, pentru ca acum ma gandesc deja la Tatiana Stepa, nacuta cu doar doi ani inaintea mea, la Lupeni.

DA, Tatiana Stepa a fost pentru mine o voce fara pereche, nu cred sa fi avut muzica folk o alta mai buna. Azi astfel de muzica nu mai exista decat in inimile generatiei ce a terminat liceul in anii 80. Mi-e dor de anii cand fugeam de acasa ca sa merg pe stadioane sa vad spectacolele Cenaclalui Flacara. Mi-e dor de formatia Partaj – alaturi de Tatiana cu Magda Puskas. Deci am sa vin, am sa petrec si apoi am sa plec inapoi. De cam 10 ani viata mea e un continuu drum de colo-colo, evident in interes de serviciu.

Cristian Buica

Cristian Buica – Am venit dar plec înapoi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.