Cetin despre Haotik

Cum ma plictisesc eu de ceva vreme, zic ia sa mai caut pe net despre ce scriu marii bloggeri ai tarii mele. Asa am ajuns sa vad ca Cetin scrie despre Haotik, evident ca nu de bine. La ce ar folosi sa scrii de bine despre un blogger – maia les daca e si concurent, adica nu e asociat cu tine la laude. In lumea asta a bloggingului toti se intrec cu toti, dar mai sunt si gasti. Cum le gasesti? Pai vezi cum se recomanda intre ei, asa stii cine e cu cine si impotriva cui.

Cetin despre Haotik

Ai sa ma intrebi cum am ajuns la acest articol scris de Cetin despre Haotik? Simplu, mi-a aratat cam ce se cauta pe blogul lui Arhi, pe Alexa.com. Uite asa am vazut ca pe locul cinci la cautari este exact subiectul asta! Eu am o singura nelamurire legata de modul in care-l prezinta Arhi, mai nou vad ca a revenit la numele real, Cetin – pe Haotik. Ok, e un blogger de doi lei acest Dragos Schiopu – vad ca-l urmareste pe SeoPedia, ceea ce e mare lucru pentru forum, deci daca e asa, de ce te mai obosesti sa scrii despre el? Sau daca scrii despre ratati, scrie despre mine! 🙂 Sau nu-s destul de ratat ca blooger ca sa ma aminteasca un zeu precum Cetin?

Cetin l-a luat la ochi pe Haotic din 2013, cam de pe cand am deschis eu e4Ro, iar el spune clar si cinstit: eu personal nu îl sufăr pe bloggerul Haotik. Ok, am prins ideea, i-ai dedicat trei articole pentru ca nu-l suporti. Mai departe? Da, recunosc ca vin cam tarziu cu articolul, dar era un banc cu Mihai Viteazul, ungurii si e chiar adevarat: eu acum am aflat! Asa ca acum am scris! Oricum nu citeste nimeni, asa ca nu vad nicio problema cu intarzierea!

Dragos Schiopu - Haotik

Dragos Schiopu – Haotik

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.