Cetin si-a inchis comentariile pentru non-membri

Nu stiu daca chestia asta este facuta voit sau este o eroare, cert est eca nu mai puti comenta pe blogul lui Cetin daca nu esti inregistrat. Eu cred ca este o eroare data de plugin-ul care afiseaza daca un comentariu este nou sau nu. Bine, pe mine nu ma deranjeaza, pentru ca evident nu comentez acolo, dar ma gansdesc la sutele de comentatori care isi exprimau opiniile, aia ce-or sa faca? Asa scriind aici am vazut ca ma intreva cineva dara este corect ce-or sau ceor, am taiat cu o linie varianta incorecta, ca sa nu ma chinui sa explic.

Cetin si-a inchis comentariile pentru non-membri

Folosim evident cratima cand scriem ce-or zice, ce-or face pentru ca acel or vinde de la vor zice, vor face. Teoretic nu o sa vina nimeni sa citeasca asta aici, pentru ca o sa-i induca in eroare titlul. Asa ca abandonez explicatiile, si trec la subicet. Arhi, acutalul Cetin are un blog destul de citit – ce zic eu destul, foarte citit. Bine, nu la fel ca cel al lui Zoso, dar pe locul doi cred ca este. De ce citeste lumea astfel de bloguri si comenteaza? Pai pentru ca este o alternativa la forumurile vechi, socializare virtuala si oarecum includerea intr-o bula.

Mai sunt blogurile de actualitate? Teoretic DA, practic NU. Lumea prefera FaceBook, unde sub un nume oarecare primesti sute, mii de reactii. Pana se reinventeaza ceva, asta este trendul. Ma intreaba lumea de ce nu aprob comentariile la mine pe blog. Raspuns simplu: de aia. Am 1451 aprobate, din care 92 ale mele. Nu mi-au adus nimic in plus pe blog, asa ca de ce as sta sa aprob? Pierdere de timp. Unde pierd? La bounce rate si la rata de respingere [ adica cate pagini citeste un vizitator la mine pe site ]. Maxim 3 sau 4, de obicei 2, iar asta se intampla pentru ca omul cauta ceva anume, gaseste si pleaca. Nu sunt site de stiri sau curiozitati, sa tot citeasca omul si sa nu mai plece. Asta-i viata, ma declar multumit, astept sa-mi vina ceva idei noi, poate fac alt site, cine stie?

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.