Cine e bunica lui Mircea Bravo

Nu cred ca e roman sa nu-l stie pe Mircea Bravo, vloggerul care o prezinta destul de des pe bunica din Chinteni. Multi cred ca e ruda cu baiatul asta, dar nu e chiar asa, o cheama Lenuța Moldovan si este sotia lui Alexandru. Are 70 de ani bunica, iar buniciul 78 – sau cine stie, de cand am luat eu datele poate a mai trecut ceva timp. Mosul nu e asa haios ca babuta noastra, care si-a inceput cariera cu mult inainte ca Mircea Bravo sa se barbiereasca prima data. Ca idee, ca multi cred ca Bravo e numele lui de familie, de fapt il cheama Mircea Popa, nicio legatura cu bunica Moldovan din Chinteni.

Cine e bunica lui Mircea Bravo

Mircea Bravo – sau pe numele real Mircea Popa este din Cluj, iar bunica Lenuta din satul Chinteni, o aruncatura de bat de Cluj. Ai zice ca a facut ceva studii de actorie, doar ca el saracul a fost student la drept. Are cam 32 de ani dupa calculele mele, o sa mai sap internetul dupa date biografice, ca stiu ca astea va intereseaza mai mult. Intre timp am aflat ca de fapt Lenuta Moldovan – bunica – are 72 de ani, deci Alexandru, sotul are deja 80. Asa ca am modificat si sus, in primul paragraf. Cine nu a ajuns aici cu cititul a pierdut informatia asta importanta.

Evident ca in buletin tanti Lenuta este Elena, doar nu va gandeati ca in Ardeal parimtii isi botezau copii cu diminutive din astea, deci Elena Moldovan este bunica lui Mircea Bravo – bunica virtuala, evident! Prin 2013 deja era virala pe internet, o stia lumea din seria Babutele din Chinteni, cand a ajuns la Mircea in emisie nu mai stiu, dar o sa caut si asta, ca sa lamurim problemele deplin.

In mod evident bunica din Chinteni este mai veche in meserie decat Mircea Bravo, babuta are prima aparitie pe 25 martie 2013, pe cand vloggerul abia aparuse pe 17 februarie 2013, cu farse puerile. Zic mai veche pentru ca aparitia ei in emisunile la Look TV nu sunt primele ei prestatii actoricesti. Oricum ai da-o, ea a fost invitata de Mircea Pop mai tarziu in echipa. Acum face si el adevarate emisiuni, are o echipa cu cameraman si sunetist, iar evident cineva monteaza clipurile.

Dupa succesul babutelor din Chinteni a fost firesc ca mamaia Lenuta sa devina virala. Are un umor autentic, iar graiul ardelenesc o ajuta enorm. Sa faci asta la 70 de ani nu e lucru usor. Iar pe langa filmari mai are grija si de gospodarie, caci mos Alexandru nu mai face fata din cauza varstei, dar mai ales din cauza operatiilor de la picioare, motiv pentru care a si vandut tractorul. Baiatul ei este plecat si el la Cluj, la 20 de kilometri de satul natal, dar stiti cum este, mica distanta si mare departarea.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.