Cine este Bogdan Teches

Cine este Bogdan Teches intreaba cativa cititori ai blogului e4RO, asa ca iar trebuie sa ma pun pe cautat. Nu stiu de unde le vin ideile astea, mai inainte voiau chestii picante cu Simona Treasca, cati ani are, cum il cheama pe iubitul ei actual, de zici ca am devenit un fel de Can Can al bloggerilor din Romania. Ok mai baieti si fete, hai sa sapam dupa biografia lui Bogdan Teches, vloggerul ce a depasit 200.000 de subscriberi, deci evident are si primul buton de la YouTube. Voi va dati seama cati pustani au camara plina cu butoane pentru ca au un vlogg?

Cine este Bogdan Teches

In primul rand sa spunem ca Bogdan Teches este un vlogger din Toplita, desi acum este si el bucurestean ca orice vedeta care se respecta. Acum daca ma intrebi cati ani are, o sa-ti zic ca e foarte tanar, dar exact adata nasterii n-as putea sa ti-o spun. Dar mai sap, ca ce nu fac eu pentru cititorii mei? Sap internetul pana gasesc, asa cum am aflat si cum il cheama pe Jimmy Hex, o sa aflu eu si varsta lui Bogdan Teches, cat poate fi de greu?

Gata am aflat date importante despre Bogdan Teches, anume ca a infiintat canalul sau in 2012, pe cand avea 11 ani. Deci conform unui rationament simplu ne dam seama ca s-a nascut in anul 2001, deci anul acesta are fix 19 ani! Ati vazut ca nu a fost greu? Stim acum varsta lui Bogdan Teches [ 19 ani ], sa vedem ce mai vreti sa stiti despre el.

Nu stiu cui i-a venit ideea sa intrebe ce note a luat Bogdan Teches la BAC, dar cum nu e greu de aflat asta, stiind faptul ca in 2018 a terminat Liceul O.C.TASLAUANU, sa facem rezumatul: media generala 7,21. Nu sta stralucit la limba romana, a luat doar 6,20 – in schimb sta bine la anatomie [ nu va zic cat a luat la matematica, undeva la fel ca la limba romana! ]. Cam asta e pentru azi, la prima documentare, daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti, va zice Mos Tagarta tot ce vreti sa stiti!

Bogdan Teches

Cine este Bogdan Teches

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.