Cine este cel mai bogat om din lume?

Cine este cel mai bogat om din lume in 2019? Pai aici raspunsul este simplu, nu mai este Bill Gates care a cazut pe doi cu ale lui 90 de miliarde de dolari, ci este alt IT-ist sa zic asa, fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Pe trei este un anonim pentru multi, miliardarul Warren Buffett, care a strans in viata lui o avere de doar 84 de miliarde de dolari. Adica daca-i aduni pe astia trei sunt mai bogati decat 80% din pamanteni! Asta-i viata, daca nu ma apuc rapid de vlogging, pierd sansa sa ajung si eu curand miliardar in TOP 3(00)?

Cine este cel mai bogat om din lume?

Sa fii cel mai bogat om din lume nu este mereu o chestie tare, daca nu ai si sanatate si mai ales fericire – adica o familie in jurul tau care sa se bucure de averea [ banii tai] ta. In general miliardarii au noroc si sunt fericiti, desi nu stiu care dintre astia bogati a divortat si astfel a pierdut jumatate din avere. Pai mai bine sa pierzi cateva miliarde decat sa nu ai niciunul, ar zice un prieten bun de-al meu!

Ca idee, nu zic cine dar am un prieten bun care are un canal pe YouTube – are mai multe precis, dar are putin peste 400 de urmaritori. Asadar te ajuta treaba asta sau doar iti faci de lucru inutil? Hai ca am gasit si al doilea canal, are 1600 de abonati, dar clipurile sale abia de au cateva sute de vizualizari. Adica s-a abonat lumea dar nu prea se uita la chestiile distribuite de el? Am si eu un canalut de 325 de fani, cu 10 clipuri si alea vai de capul lor, facute din poze! Asadar nu ajung eu cel mai bogat roman nici in 100 de ani, daca as mai trai! Asta e, eu ma bucur ca nu sunt cel mai sarac, ca bogatia nu aduce decat griji si evident invidie! Nu-i asa? Ca idee, Jeff Bezos nu mai este cel mai bogat om din lume, pentru ca a divortat si uit easa s-au dus 60 de miliarde de dolari la nevasta-sa!

Cel mai bogat om

Cine este cel mai bogat om din lume?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.