Cine este Marius Cucu

Am stat sa ma intreb, oare cine este Marius Cucu si ce vrea el de la viata. Nu am aflat asa ca nu are rost sa va zic ca am scris acest articol doar ca sa rimeze cu cel despre Dragos Schiopu. Am cautat pe FaceBook si am vazut ca sunt o sumedenie de persoane cu numele de Marius Cucu, asa ca postarea asta este despre unul dintre ei, poreclit Cucu Bau! Atentie: acest articol nu este despre tine, chiar daca te regasesti in el!

Cine este Marius Cucu

T5Asa am ajuns sa scriu inclusiv despre melodia aia „cu cucu gol” daca o mai stiti, iar cand m-am uitat pe traficul lui Cucu pe T5 mi-a mai (s)cazut putin entuziasmul, 6 mii de unici pe zi! Asta da trafic, ar fi vrut sa-l aiba si Marius Cucu, dar de unde sa-l faci? Am ajuns de rasul curcilor, pe bune. Pai eu cu ai mei 1000 pe zi sunt sa zic asa junior, da ce zic eu junior, nou nascut, nada – zero barat! Ar trebui sa ma las de blogging, pe bune. La ce imi trebuie mie atata bataie de cap zilnica, uite azi e duminica si eu la ora 12 scriu pe blog.

Azi pana acum am avut 663 de vizitatori unici, asta cel putin imi zice Google Analytics, ceea ce pentru o zi de weekend e bine. Oare daca Marius Cucu ar avea blog – poate are, ca nu am de unde sa stiu, oare cati unici ar avea pana la ora asta?

Am eu minte cat pupaza din tei, ma apuc sa scriu despre Marius Cucu, nu stiu cine este, daca este sau nu prezent in mediul online, uite asa ca sa nu zic ca nu am mai scris un articol nefolositor si sa ma apropii de targhetul meu – 1000 de articole pana la Craciun!

blogul-meu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.