Cine ne mai copiaza si de ce

Asa cum poate unii dintre cititorii nostri stiu, in portofoliul e4Ro exista si un site kLumea, unde ne mai radem si noi de una sau de alta, iar destul de rar suntem si seriosi. Asa se face ca am descoperit ca doua site-uri, unul din Romania si unul din Moldova ne-au copiat textele in proportie de 100%! Nu-i as aca daca merge la premier merge si in mediul online?

Vestea ca presedintele Traian Basescu a primit cetatenia Moldovei a facut senzatie, pacat ca desi se asteapta evenimentul, acest lucru nu s-a intamplat in realitate. Ma intreb daca astia care stau si fac continut la site-uri citesc titlul sau citesc si se informeaza mai inatai? Cred ca raman la titlu, e mai simplu si cam asa se face jurnalism in Romania dar si in Moldova.

OK, sa vedem ce va urma dupa ce stirea ca Traian Basescu a primit cetatenia Moldovei se va dovedi reala, desi am mari dubii ca se va intampla inainte de primavara lui 2015. Concluzia? Mai aveti idei? Veniti cu ele la cei de la kLumea.Info si vedeti cine mai preia stiri de genul asta, cine stie, poate reusim sa luam un premiu pentru cele mai kLumea stiri din Romania.

Mi-a placut ca romanii au dat macar link la stirea originala, moldovenii mai nepriceputi si-au dat link tot lor! Cum se spune peste Prut – maladietz!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.