Cine o razbuna pe Soraya – online

O stire recenta sosita din Dubai mi-a reamintit de filmul online Cine o razbuna pe Soraya?, povestea unei femei din lumea araba, omorata cu pietre pentru singura vina de a se fi nascut femeie, intr-o lume araba. Legea din Dubai legata de viol prevede ca un viol este recunoscut doar daca 3-4 barbati depun marturie in favoarea femeii.

De curand, asemeni filmului Cine o razbuna pe Soraya, o tanara violata in Dubai a fost arestata, doar pentru ca a fost violata. Ai crede ca si filmul care descrie uciderea prin lapidare – omorata cu pietre – a nevinovatei Soraya e simpla fictiune, insa din pacate practica exista. Freidoune Sahebjam descopera cu stupoare povestea nevinovatei iranience, Soraya, care doar pentru ca sotul ei voia sa scape de ea, isi convinge pana si fii sa o ucida.

Trebuie sa vezi filmul online sau pe DVD pentru a intelege tulburatoarea poveste in care nimeni nu o razbuna pe Soraya, tot satul de arabi se uita sau mai rau, asista la uciderea ei, dupa ce mai inainte mint cu nerusinare, pentru a o putea acuza.

Nu am mai vazut de mult un film online care sa ma tulbure asa de tare, iar vestea ca si in Dubai poti ajunge in puscarie doar pentru ca ai avut nenorocul de afi violata, te cutrenura. Nu a trecut prea mult cand am vazut ca poti face puscarie si daca postezi pe youtube filmari reale despre ceea ce fac arabii din Dubai, deci… ce sa mai comentezi? Daca a fostposibil sa fie omorata Soraya, daca femeia violata in Dubai a facut puscarie, sau amanta ramasa insarcinata, eu zic ca nu prea am curaj sa merg prin tarile arabe prea curand.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.