Ciudate mai sunt caile publicitatii pe FaceBook

Stim cu totii ca nu exista afacere fara publicitate, dar unii prefera sa o faca dupa cum li se pare loc ca trebuie, adica doar gratis. Ma mira insa un fapt: acestia se chinuie sa publice la tine pe grup, tu ii zici ca il promovezi pe bani, el iti explcia ca nu-l ajuta sa publice in grupul tau. Pai si de ce te stofoci nene sa publici daca nu merita? Vrei sa pierzi timpul si nu stii cum? Ce inseamna a te strofoca? Adica te stradui din rasputeri sa faci acel lucru, exact ce spun si eu: zeci de postari, doar ca sa am eu de munca – sa le aprob [ teoretic sa le sterg de fapt! ].

Ciudate mai sunt caile publicitatii pe FaceBook

Asadar dupa ce am stabilit definitia verbului a se strofoca, revin la problema: de ce nu vor anumiti afaceristi sa plateasca promovarea asta pe FaceBook? Avem peste 200.000 de potentiali clienti la indemana, nu e pacat sa ii dai uitarii? A, pentru ca trebuie sa platesti. Ce nu pricep acesti asa zisi oameni de afaceri este ca noua ne convine sa muncim ca ei sa aiba rezultate, pentru ca asa avem si noi la randul nostru clienti, deci incasari.

 Asta e viata, ne mai plangem si noi pe ici pe colo, dar mergem inainte asa cum se poate. Cu ocazia asta mi-am adus aminte de un client care dupa ce se strofoaca jumatate de zi sa ma convinga sa-i fac o reducere ca nu prea e in bani, cum aprob scaderea de tarif, isi aduce aminte ca mai are ceva cerinte in plus. Sa fac aia si ailalta, ca asa vrea clientul lui – a, am uitat sa zic ca omul e un fel de agentie, adica el ia 100 de euro pe luna de la client si mie-mi da 50! Ca sa-i normal in criza!

Ciudate mai sunt caile publicitatii pe FaceBook

Ciudate mai sunt caile publicitatii pe FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.