Clanul smecherilor de Romania

Faptul ca toti astia din politica sau mari afaceristi sunt de fapt o mare gasca de smecheri este din ce in ce mai evident. Ma uitam pe biografia lui Liviu Dragnea, minune: pana in 2000 a fost un simplu barman – mai avut ce-i drept, dar de fapt unu ce avea baruri prin Teleorman – o parte din active venind de la stat. Ok, asa si pe urma? Pai colegul sau de facultate, Adrian Videanu il aduce la PD, ca asa se face la noi politica, iti aduci colegii de liceu, facultate, sau baietii din gasca de cartier in prima linie. Adica omul era coleg pe vremea aia cu Traian Basescu.

Biografia lui Liviu Dragnea

Minune mare in cariera lui Liviu Dragnea, ajuns sef in Teleorman pe barba PD-ului, in 2001 se muta la PSD – in politica trebuie sa fii mereu in tabara castigatoare. Sa se face ca datorita calitatilor sale, Liviu Dragnea devine in 2006 vicepresedinte PSD. De aici este clara cariera sa politica, il sapa pe Vctor Ponta si hopa sus. Intrebarea este una: daca era cam sarac in 2000 – nu facuse avere din carciumi, cum a ajuns asa repede din salariu de bugetar milionar? Sa-l fi facut bogat doamna Bombonica Prodana? Cine mai stie!

Lasand politica deoparte, descoperi ca mai toti sunt increngariti intre ei, Mitoselu ajunge in televiziune prin mamica, mai nou cei care nu auzisera de Florin Pastrama inainte de Ferma – un nou inceput afla ca este varul sotiei lui Pepe, etc. Mai pe scurt, daca ai rabdare sa sapi in trecutul tutor celor aflati in frunte la noi in Romanika, toti sunt legati intre ei cu mult inainte sa ajunga in prim planul vietii mondene de la noi.

google news

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.