Clientul bun de la o posta se cunoaste

Imi plac clientii astia ai mei, ma rog – o parte dintre ei, cei care imi lasa mesaje ca cel de mai jos. Sincer sa fiu, nu pricep de ce sa ma duci cu zaharelul, ca eu oricum te miros din prima clipa. Cum? Pai in atatia ani de online, deja stiu ca astia de te bat la cap sa faci reduceri, sunt primii care de fapt iau servicii doar o singura data. Apoi cauta pe altul sa-l duca cu zaharelul. Bine, clientul de mai jis are oricum site-ul down din aprilie. totusi putea sa dea un email sa se scuze, dar a zis ca ma prind si singur cand verific platile.

Clientul bun de la o posta se cunoaste

Mai am un client cu care cred ca lucrez de cinci ani pe putin. Bai nene, asta nu a facut nicio comanda la care sa nu se targuie – desi dupa doi ani am prins miscarea si nu am mai cedat la pret. Bai, asta nu plateste la timp niciodata, zici ca e lege pentru el. Daca zice luni, plateste matrea ailalta, numa ca sa nu plateasca la timp. Si te mai si mimnte in fata, am cont la BT, asa vine de la ei mai greu – da mai, o saptamana fac banii aia, sa crezi tu si cu Mutu asta!

Buna ziua,
Nu am avut timp sa va multumesc pentru ultimul articol. Forte bun.
Saptamana viitoare o sa va fac o noua plata pentru un nou set.
Va multumesc.
On 15 Mar 2020, at 09:52,

Cam astia sunt 60% din clientii mei, mai am si 40% de treaba, platesc la timp, mai dau un bonus, etc. cel mai naspa e azi cu transportatorii, din aprilie zero incasari! Am zis ca prind macar 1 saptamana din iunie la plata, ciuciu bembei. Am doar o cursa pe saptamana, adica ar fi fost doua pe iunie, dupa calculul meu, promovarea merge fara intrerupere, chiar daca au dus doar colete, dar NA – bani zero. Nu ma plang, la 1200 de euro pe an incasati de 8 ani, merge si asa. Din banii la unu singur imi luam un Logan, adunat de la toti iesea de un Kodiaq, asa ca mergem inainte!

Skoda-Kodiaq

Clientul bun de la o posta se cunoaște

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.