Club PTC

Paid To Clickadica PTC, a devenit o metoda tot mai raspandita de a face bani pe internet. Daca se va dovedi ca sunt suficient de multe persoane interesate de subiect, adica macar 20 de persoane care ne citesc zinic site-ul, atunci vom reveni cu amanunte interesante.

Multa lume fuge de afaceri gen Paid To Clickmai ales din cauza rezultatelor mai putin promitatoare din primele luni. Daca tii cont ca pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti intre 0,001 si 1,5 centi, poti intelege ce inseamna asta la inceput.

Daca vrei sa ajungi la rezultate notabile, ar trebui sa mergi pe sistemul de referali. Adica niste persoane care s-au inscris in sistem prin tine, un fel de MLM, insa care nu are sansa sa se inchida, pentru ca de fapt nu e legat de pacalit si transmis bani, ci se bazeaza pe aducerea cat mai multor persoane in sistem.

In momentul in care ai ajuns la suma minima de retragere – intre 1$ si 10$ –  poti ridica banii in contul de PayPal! Nu e chiar complicat sistemul Paid To Click, merita incercat!

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.