ClubSeo.info a devenit un portal atractiv

Nu stiu de ce am luat domeniul ClubSeo.Info, dar am depus ceva efort sa scriu peste 1000 de articole unice, testand de fapt nisele pe care ar merita sa investesc. Chiar daca nu a atras trafic de unde ma asteptam, ideea este ca a ajuns sa produca suficent de bine incat sa fiu multumit de veniturile din blogging oferite de acest site/blog. Iar un plus este faptul ca in statistica MOZ a trecut de PA/DA 22, ceea ce este zic eu super ok!

ClubSeo.info a devenit un portal atractiv

Conform datelor Majestic.com mai avem de munca la ClubSEO, cel putin pentru a mari valoarea TrustFlow, de exemplu e4Ro are 15, pe cand ClubSEO este la jumatate. Eu zic ca este ok la stadiul de azi, evident am fi fost mult mai multumiti sa vedem ca am depasit macar 30, atat pe Moz cat si pe Majestic. Despre datele Alexa pe Romania nu ma pronunt, am vazut ca nu se reflecta corect realitatea – pe baza propriilor site-uri, cele cu trafic mai mare au rank Alexa mai mic.

Asadar ma bucur ca am ajuns sa scriu articole pentru mine si nu pentru altii – desi inca mai ma numesc content writer si scriu articole contra cost. Dar o fac destul de rar pentru clienti mai pretentiosi si care platesc sa zicem asa, mai generos. Asadar atat portalul e4Ro cat si ClubSEO sunt pe drumul cel bun, avand metrici satisfacatori si venituri/trafic bune. Sa vedem ce ne va aduce anul viitor, momentan ma bucur ca am trecut cu bine peste atatea Update-uri de la Google, ramanand cat de cat stabil pe pozitii in SERP.

ClubSEO

ClubSeo.info a devenit un portal atractiv

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.