ClubSeo versus e4Ro

Cele doua site-uri sunt asemanatoare, adica scriu pe ele despre orice, numai despre ce trebuie NU. O diferenta este intre ele, unul a depasit 1000 de articole si unul abia a trecut de 700, dar m-am pus serios pe scris articole. In rest ar mai fi o diferenta pe nisele pe care rank-eaza si evident veniturile aduse din trafic. A, era sa uit – vechimea este si ea o diferenta majora, acest bllog/site este online din martie 2013 iar ClubSeo din octombire 2015 – ar trebui sa scriu un articol aniversar ca a mai trecut un an peste el.

ClubSeo versus e4Ro

Desi traficul organic pe ambele site-uri este cam acelasi, ClubSeo aduce bani in timp ce e4Ro cam nu prea. La publicitate stam exact invers, evident din cauza metricilor diferiti. Culmea este ca la inceput am investit destul de mult timp si in acest site, apoi am cam lasat-o moale, de fapt sa fiu sincer nu stiu ce site/blog m-a facut sa scriu mai mult, cu varsta incep sa ma lenevesc din ce in ce mai tare.

La venituri din trafic organic ClubSeo sta de sase ori mai bine ca e4Ro, care abia de isi dubleaza investitia facuta an de an in el. In martie implineste sase ani, sa zic asa mai in gluma mai in serios, inca este la gradinita si nu merge la scoala [ 7 ani! ].

La capitolul venituri stam oricum mediocru, doar 14 site-uri reusesc sa treaca de 100 de euro/an din trafic organic. Inca 11 sa zicem asa sunt peste limita de jos – 50 euro/an, restul sunt dezastru – noroc ca multe sunt sa zic asa, subdomenii si suplinesc colectarile de la alte site-uri. Deci avem 25 de domenii care stau bine din 44 cate au mai ramas in portofoliu.

Venituri site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.