Coduri GTA San Andreas

Esti un impatimit al jocului GTA San Andreas si vrei sa afli cateva coduri care sa te ajute sa faci jocul mai interesant? Nu ai gasit inca toate codurile pentru GTA San Andreas? Hai sa vedem ce putem face pentru tine! Sa zicem ca ai nevoie de un cod pentru a primi mai multe arme. Iti propunem sa folosesti codul =>LXGIWYL

Coduri GTA San Andreas

Coduri GTA San Andreas

Dar daca ai nevoie de a scapa de politie, iar ca fan GTA San Andreas nu vrei sa mai fii urmarit de politie, ei bine iata codul prin care poti sterge nivelul de wanted => ASNAEB

Cauti parole pentru GTA San Andreas, vrei sa sari peste un nivel, ai nevoie de munitie, arme sau de o masina super tare? Toate codurile sunt bune, intr-o anumita zi, cand nu mai vrei sa te joci GTA San Andreas la fel ca toti incepatorii.

Sa zicem ca vrei o masina tare, ce zici de Bloodring Banger? O poti avea instantaneu cu codul CQZIJMB, iar pentru Spawn Monster, o super masina ce poate face multe, ai nevoie de codul AGBDLCID.

Dar dac avrei sa devii invizibil? Stiai ca poti face pana si asta in GTA San Andreas? Iti trebuie doar codul care face masina ta invizibila in joc, asa ca poti incerca cu succes codul XICWMD. Sper ca tipam facut o surpriza placuta, joaca GTA San Andreas cu putin mai multe avantaje!

Vom reveni si cu alte jocuri online pentru cei impatimiti de gaming! Trebuie doar sa ne spui ce joc iti place!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.