Coduri pentru WordPress

Am zis sa stang aici pe blog cateva coduri care te ajuta sa-ti modifici blogul. Mai jos am unul care ar trebui sa nu mai permita sa pui link la comentarii – deci sa dezactiveze rubrica. Acest cod ar trebui adaugat in functions.php, sper sa si mearga, nu l-am incercat. Asta daca nu vei sa folosesti un plugin, care de obicei mai ingreuneaza functionarea si incarcarea site-ului. De multe ori adaugarea unui cod simplu poate ajuta site-ul enorm, fara a mai cauta alte plugin-uri – de obicei numarul acestora ar trebui sa nu depaseasca 4 – 5.

Coduri pentru WordPress

Am testat pana la urma codul de mai jos, care sterge rubrica de website link de la comentarii. Am sa adaug si alte astfel de coduri, ca sa fie. L-am luat de la un coleg de pe SeoPedia, functioneaza si cred ca este util daca nu mai vrei sa puna lumea link-uri in comentariile de pe blog.

add_filter(‘comment_form_default_fields’, ‘unset_url_field’);
function unset_url_field($fields){
if(isset($fields[‘url’]))
unset($fields[‘url’]);
return $fields;
}

Chestia mai faina este ca am incercat sa vad la ce site am facut asta si nu mai gasesc, plus ca la site-ul Bucresteni.info, nu merge sa modific tema EditorialMAG. Ca sa vezi!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.