Content writer sau blogger?

Multi se intreaba ce ar fi mai bine sa fie, bloggeri sau content writeri, iar eu le zic ca daca-i tine cureaua, ambele. Pana la urma un loc de munca ca freelancer nu e chiar usor de mentinut. Daca ai cum si iti place, fa-ti un site sau doua, ca sa poti sa diversifici nisele pe care scrii, eu teoretic ar trebui sa tin aproape de acest e4Ro destul de vechi si ce ClubSeo mai nou, ambele se preteaza cam la orice subiect iti trece prin cap, fara sa-ti afisezi numele pe net.

Content writer sau blogger?

Eu am fost content writer – indraznesc sa zic ca unul bun, in ideea ca am scris cam despre orice, inca mai sunt dar scriu rar, pe nisele care imi sunt aproape. In schimb am devenit blogger cu state in regula, adica stau si scriu zilnic pe blogurile mele. Mai stau si citesc pe SeoPedia de unde cateodata mai prind o comanda, sa zic asa imi scot banii de domenii in PayPal. Nu sunt putini daca ma gandesc ca am peste 40 de domenii de platit anual, la minim 25 de dolari bucata.

Despre ce sa scrii? Pai iata, ieri a inceput seria Ninja Warrior la Pro TV, scrie despre emisiune, scrie zilnic si cu siguranta o sa ai public, deci probabil si venituri.  Ca idee nici nu stiu cat este premiul la romani, la americani este de un milion de dolari si numai un singur concurent a trecut toate probele in ultima etapa.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.