Cresc pretentiile pentru content writeri, dar si preturile

Azi am vazut o crerere pentru content writeri care m-a lasat masca: 20 de lei pentru 100 de cuvinte, adica la un articol de 800 de cuvinte asa cum se cerea acolo primeai nu mai putin de 32 de euro! Era nevoie de 10 articole pe luna, nici nu e mult sa scrii unul la trei zile. Ai fi incasat 320 de euro, adica minimul pe economie cu minimul de efort. M-as fi bagat si eu, dar nisa nu era chiar ofertanta pentru mine. La asa o oferta de scris articole nu este de mirare ca omul a pus o gramada de conditii. Unele parca mai ok decat altele.

Cresc pretentiile si prewturile pentru content writeri

Prima conditie care mi s-a parut cam exagerata a fost aia cu declaratia pe propria raspundere ca o sa scrii numai articole originale, un fel de Copyright. Parca e asta cu COVID-ul, sa ai declaratia la tine. Pai fa nene un contract si gata, il dai la semnat si esti acoperit. Apoi vine aia cu SEO, cica daca nu e ok din punctul asta de vedere ai scris degeaba. Pai aici poti gasi nod in papura oricand, ca la greselile gramaticale e simplu de rezolvat problema.

Tot la capitolul conditii discutabile este lungimea sa, adica beneficiarul decide cat de lung este articolul de fapt. Vrea sa fie lung dar concis. Un fel de conspect? In rest cererile lui sunt ok, sa fie informatie corecta, sa fie scrise pentru cititori dar si pentru motoarele de cautare. Ce sa zic, ma bucur ca macar cineva apreciaza calitatea, asta in timp ce altii ofera un leu pe suta de cuvinte!

content writer profesionist

Cresc pretențiile pentru content writeri, dar si preturile

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.