Contestatie la FaceBook

Azi am depus o contestatie la FaceBook pentru ca nu mai puteam sa monetizez o pagina cu peste 12.000 de fani. Am sters toate clipurile de pe pagina, am asteptat sa vad ca au disparut din statistica si ce sa vezi? Tot cu rosu aparea la statistici, acolo unde vezi daca videoclipurile se pot sau nu monetiza. Asa ca ce mi-am zis: sa-mi incerc norocul si sa scriu o contestatie, cine stie – poate ca se uita cineva pe ea si ma rezolva! Nu de alta, dar asa nici macar sa dau pagina cu site-ul aferent nu pot, ceea ce ma cam deranjeaza!

Contestatie la FaceBook

Problema este ca nu apare nicaieri nicio incalcare, asa ca nu ma prind de unde le-a venit ideea asta cu „pagina matale nu indeplineste standardele” cand la pagina scrie ca le indeplineste de nu se vede! Nu-mi fac mari sperante, dar am zis sa postez aici si daca apar ceva vesti azi sau maine – ca pe urma uit – va zic si voua.

Chestia cu disponibilitatea in tara ta e legata de tara unde esti in clipa de fata – ca admin de pagina – asa ca nu va speriati, aveti nevoie de un admin dintr-o tara normala si gata, se rezolva! Oricum merita sa faci ceva bani si pe FaceBook, iar daca ai site-uri fara AdSense poti sa incerci si Instant Articles, ceva bani poti sa faci, iar daca ceea ce postezi va fi distribuit si devine viral, sa te tii atunci cum curg banii in contul tau!

In cat timp se rezolva o contestatie la FaceBook? Daca ma uit la anumite postari la care am pus contestatie acum un an si sunt inca in revizuire, raspunsul e clar. Insa am si cazuri cand s-a rezolvat in cateva minute, sau ma rog cateva zile. Daca au trecut trei zile si niciun raspuns, stati linistiti, nu mai vine! O cauza pierduta, nimic de facut – sau inca nu am aflat eu ce se poate face ca sa ti se rezolve contestatia la FaceBook. C’est la vie, toujour … contiuna tu mai departe!

UpDate: a sosit cu multa intarziere si raspunsul lor, dat se pare de un indian sau de un program automat: adica nimic concret, ca pagina nu respespecta politicile, care anume si cu ce, cucu bau! In locurile unde ar trebui sa spuna daca sunt incalcari, zero mesaje! Adica am sters toate clipurile degeaba, asta e – oricum daca nu a fost sa fie, om vedea ce e de facut cu pagina respectiva.

Monetizare FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.