Contul tau Google+ va disparea pe 2 aprilie 2019

A sosit si anuntul pe care-l asteptau toti cei care postau pe Google+: Contul tau va disparea pe 2 aprilie 2019! Adica la revedere distribuiri pe ceea ce ar fi trebuit sa fie raspunsul Google la FaceBook. Nu a fost sa fie, nu a mers asa cum se asteptau ei, pentru ca nu-i asa, toti stau pe platforma lui Zuckerberg, desi poate ca nu este cea mai reusita varianta. Aveam si eu cateva comunitati, care sincer sa fiu nu au mers cine stie ce.

Contul tau Google+ va disparea pe 2 aprilie 2019

Multi au sperat ca o sa faca ceva treaba cu contul de Google+, au postat acolo sute de distribuiri, dar se pare ca totul va disparea peste fix trei luni. Minunea este ca nu se va sterge totul dintr-o data, iar asta imi aduce aminte de contul meu de Goo.gl, care acum afiseaza eroare 404! Partea si mai rea este ca nu prea stiu ce sa folosesc in locul acestei optiuni. Ma descurc eu si fara, desi era o varianta interesanta de a urmari anumite link-uri.

Cum se spune in domeniul nostru, nimic in online nu este vesnic, asa ca trebuie sa fii mereu pregatit pentru schimbare. Nu stiu la ce-ti foloseste sa descarci contul Google+, pan ala urma sunt postari destul de scurte, care fie sunt poze fie link-uri catre articole de pe site. Sper sa nu vedem ca dispar si blogurile de pe Blogger, caci aia va fi mai grav. Recunosc ca nu ma prea bazez pe ele, am si eu cred ca cel putin 100 de bloguri gratuite, le-am luat sa fiu sincer pe majoritatea pentru ca erau EMD, decat sa le ia altii, mai bine eu!

Contul tău Google+

Contul tău Google+ va dispărea pe 2 aprilie 2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.