CopyWriter cu pretentii

In speranta ca stii deja care este diferenta intre un content writer si un copywriter, o sa incerc sa va spun cate ceva despre ultima categorie.Acestia – copywriterii – se ocupa de publicitate, in timp ce prima categorie scriu articole contra cost. Diferenta este enorma cand vine vorba de incasarile pentru aceste servicii, pentru ca desi amandoua inseamna creatie, la copywriter ai pretentia ca ceea ce a creat sa aiba impact la public si mai ales sa nu poata fi considerat ca s-a copiat – inspirat – de la altii.

CopyWriter cu pretentii

Deci daca vrei sa iei ochii celor ce vad reclama ta, ai nevoie de un copywriter profesionist, daca vrei sa umpli site-ul cu texte ai nevoie de un content writer. Ce-i mai greu sa gasesti idei de a vinde marfa sau de a scrie despre ea? De multe ori clientul confunda si vrea doi in unu, adica sa-i faci articole care sa vanda, dar dac ase poate la un pret derizoriu. Sincer, eu evit astfel de clienti – pentru ca nu-i asa, am noroc ca pot sa scriu pentru mine!

Cat de bine ma pricep la scris? Se vede dupa ce balmajesc aici pe blogul asta, nu-i asa? Asta ca sa folosesc o expresie de-a soacra-mii, desi ea incurca semnificatia cu cea a expresiei de a vorbi fara sa se intaleaga ce zici. Bine, in sensul extins mai inseamna a meti pe cineva, a zapaci, dar ideea este ca vorbesti clar, doar ca fara nicio noima! Cam asta fac si eu acum, in speranta ca am mai scris un articol si mi-au ramas mai putine de scris.

CopyWriter

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.