Cosmetica si bloggingul

Sincer sa fiu nu stiu cum am dat peste un articol despre cosmetica, despre semintele de chia si frumusetea doamnelor. Asadar am stat sa citesc articolul de la cap la coada, am ramas mirat de cate beneficii au aceste seminte miraculoase de chia. Acum dupa ce am cititi articolul am totusi niste rezerve: nu cred eu ca iei semintele si le faci tu singur crema, sa iesi mai ieftin. Hai sa fim seriosi, nu devenim peste noapte cosmeticieni. Ar fi si culmea, maine imi fac parfum, crema hidratanta si pasta de dinti! Singur, in bucatarie!

Cosmetica si bloggingul

Desi bloggingul pierde teren in favoarea vloggingului, eu unul nu mi-as pune moaca pe YouTube, mam gandesc la o varianta care sa ma aduca totusi mai aproape de epoca moderna. Poate o masca pe fata ar rezolva problema, as fi un fel de Zorro, al internetului? Da, dar ala lupta pentru cei saraci, eu cu cine lupt? Cu crema hidratanta cu seminte de chia?

Pana la urma eu cred ca se exagereaza cu aceste seminte, nu au ele cum sa fie asa miraculoase, fac bine de nu mai ai cu ce sa te dai pe urma. Cum ziceam, ma pauc si eu ca multe cucoane in ziua de azi si ma dau cu creme peste creme, mai dau cu ceva rimel si asta e vlogul meu! Pe bune, doamnele astea chiar cred in ceea ce fac? Le mai vad si pe la Maruta, uite o vloggeritza de succes, are 1000 de urmaritori pe instagram. Asa si? Asta e noua gaselnita de a face bani online?

chia

Semințele de chia – beneficii si utilizare cosmetica

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.