Cat mai creste Bitcoin-ul?

Treaba asta cu Bitcoin-ul e deja pe buzele tuturor, toti se intreaba: oare cat mai creste Bitcoin-ul? Raspuns corect: cat vrea muschii lui. Nu se stie, ca daca s-ar sti am sti si noi ce sa facem, sa cumparam sau sa vindem. Teoretic mai are unde sa creasca, practic o sa vina si momentul cand se va dezumfla, asa cum a mai fost odata, doar ca se pare ca cineva a fost suficient de istet incat sa-l revigoreze. Eu as merge pe ideea copy – paste, adica se va merge pe acelasi raport ca la prima implozie. Sa asteptam si sa vedem, mult nu mai este.

Cat mai creste Bitcoin-ul?

V-am spus deja de ce nu investesc in criptomonede, asta nu inseamna ca nu exista o perioada propice pentru astfel de investitii. DA, este o afacere riscanta si se stie ca numai cine nu risc anu castiga. Momentul psihologic la a investi a fost cand s-a recuperat scaderea precedenta de valoare, de atunci se asteapta o cadere rapida. Evident ca pretul este dictat de piata si asta o stabilesc cei care au investit mult in BTC, nu de micii investotori, care fie castiga fie pierd in functie de momentul la care au cumoarat si la care au vandut.

Majoritatea celor ce au cumparat la inceput sigur au vandut dupa prima implozie a BTC-ului, au pierdut enorm cei care s-au speriat si au facut astra pe buna dreptate, cine spera intr-o astfel de revenire spectaculoasa? Cei ce nu se gandesc doar la castig, evident. Cand va ajunge in bitcoin 30.000 de dolari/euro? Pai in curand, asta este evident ca se va intampla, daca nu va veni atat de asteptatul moment al adevarului pana atunci.

De ce este sigur ca BTC-ul va pica? Pai pentru ca desi a trecut ceva vreme de la lansare, tot nu a devenit asa de popular incat sa vezi zilnic tranzactii cu BTC la colt de strada. Cine are acolo aruncati cativa bitcoini, cu suguranta ar putea lua un apartament in Bucuresti sau Cluj. Chiar ar face o afacere buna zic eu. Ai trecut de 50% randament? Eu zic ca e cazul sa vinzi, sau sa iti recuperezi macar investitia, apoi asta e, poti merge pana cand o fi sa faci cash out, la inspiratie.

Bitcoin

Cat mai creste Bitcoinul?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.