Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru “Boro” Borobeica

Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru “Boro” Borobeica au primit dreptul de a se numi si ei IRIS,ciudat dar de ce nu? Pana la urma Valter Popa este/ a fost membru al formatiei din 2000 pana in 2017, sunt ceva ani. La fel si Boro, nu mai zic de Cristi Minculescu, desi daca este sa fim cinstiti formatia a fost infiintata in 1976 la Bucuresti, adica acum 42 de ani de catre  Nuțu Olteanu, Emil Lechințeanu si Nelu Dumitrescu deci ei ar merita sa duca mai departe numele trupei IRIS.

Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica

Asa cum am mai zis cu cateva randuri mai sus, Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru “Boro” Borobeica au venit la IRIS mai tarziu, ba putem spune ca vocalistul Cristi Minculescu a parasit trupa de cateva ori, iar sunetul inconfundabil este dat de fapt de chitare. Asta-i viata, pacat ca dupa Phoenix si Compact avem si IRIS destramat. Mai ramane Holograf si gata.

Daca ma gandesc si la plecarea lui Ovidiu Ioncu aka Kempes de la Cargo deja ma apuca jalea/ Sunt iubitor de muzica, inclusiv rock – asa ca intelegeti de ce regret de fiecare data cand o trupa se destrama ma doare sufletul. Cine stie c ene rezerva viitorul, ceea ce stim insa cu siguranta este ca melodiile lor vor dainui, cel putin atata timp cat generatiile care au crescut cu IRIS vor asculta melodiile lor! Sa nu uitam versurile: a fost odata IRIS, iar acest lucru nu se va schimba niciodata!

IRIS

Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.