Cine este Cristina Almasan?

Am rasfoit blogosfera in weekend si am mai descoperit o influenterita [ sau cum i s-o mai spune! ] – Cristina Almasan cu peste 500 de mii de fani pe Instagram si tot asa de multi pe YouTube. Da e blonda, dar sper ca stiti ca si blondele gandesc, asa ca nu asta e ideea, ci faptul ca ne arata cum fac fetele pisu din picioare. Asa ca treaba celor care o urmaresc, eu azi am intrat prima si ultima oara [ sa nu zici niciodata – niciodata! ] pe contul ei. Iar despre Cristina nu am nimic de zis, pentru ca nu o cunosc si nici macar nu am sa ma uit sa vad ce mai prezinta in afara de ce ziceam mai sus!

Cine este Cristina Almasan?

Stau si ma intreb ce public o avea Cristina Almasan, dar cred ca exista altfel nu strangea ea jumatate de milion de urmaritori. Jamila cea cu retetele culinare a depasit milionul, a primit butonul de aur de la YouTube! Pai asta inseamna ca ia ceva bani pentru publicitate, altfel la ce ti-ar mai folosi sa faci zilnic cate un mic clip? Tot azi am aflat ca exista si Andreea Balaban, alta tipa super tare [ cool se zice parca! ], doar ca ea are ceva mai putini fani si urmaritori. Asta e, concurenta maica, concurenta ne mananca pe toti!

Daca imi fac o masca o sa ma bag si eu pe YouTube-rit, cine stie ce de bani si oferte de colaborare imi mai vin. Il iau si pe Gogu si facem duet, ca parca asa se zice cand doi fac impreuna ceva [ minim 2! ]. Ce sa mai zic despre Cristina Almasan? Daca s-a filmat ea in dus facand pisulica, ca cica pe scaunelul ala de trebuie sa stai jos se stropeste, cred ca am zis totul. Punct si de la capat, adica mai rasfoim in weekend netul, cine stie ce surprize mai gasim!

Cristina Almășan

Cine este Cristina Almășan?

Poate vrei sa citesti si:

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.