Cristina Chipurici

Ma uitam azi pe blogul lui Cabral si am descoperit-o pe Cristina Chipurici, dar sincer sa fiu nu am stat sa-i citesc blogul. Ma-m dus direct la contact, din pacate era in limba engleza, iar blogul in limba romana. N-am inteles ideea, dar ea macar are cativa care o sustin pe Patreon, eu am un singur om care cred ca nu a inteles ca da cate 1 euro in fiecare luna! Stai sa vezi ce o fi in aprilie, mai sunt trei zile, cu cea de azi. Oare sa rertag acei 1,5 euro pe card?

Cristina Chipurici – biografie

Ca sa scriu biografia Cristinei Chipurici va trebui sa traduc din engleza. Grea sarcina pentru mine care vorbesc mai bine cu mainile, dar ce nu faci cand vrei sa te informezi, nu-i asa? A, de ce scriu articolul asta? Din curiozitate. Sau mai exact din plictiseala si lipsa de idei. Sa o luam cu liceul pe care l-a absolvit Crisina: George Cosbuc, sectia bilingva sectia jurnalism. STOP! Asta e colegiu [ highschool ? ]. Habar nu am, asa ca trec mai departe.

A creat un blog prin 2007, TLD info, parca ma vad pe mine. Ma si minunez cum de scriu acum pe .com si ma intreb cand trec la .RO, asa cum ar fi mai normal. Nu mai zic ca ar iesi mai ieftin. Ca sa nu o mai lunges, are un magazin online cu chestii uzuale, adica cam ce vand toti influencerii azi: hanorace, genti, bate de baseball, etc. Sub brandul PORC! Super fain as zice eu! Abia astept sa vad ce ne mai ofera Cristina Chipurici in materie de online – de la muzica la halate de baie!

Cristina Chipurici

Cristina Chipurici – antreprenor, blogger si influencer român

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.